Kamphuis toernooiweekend - VV Reutum
Kamphuis toernooiweekend

05 juni 2018   /      1 afbeelding(en)   /      05 juni 2018

In het weekend van 9  en 10 juni  a.s. wordt door de v.v. Reutum voor de 24e keer het Toernooi weekend van vv Reutum georganiseerd.
Voor de 6e keer  is de naam van hoofdsponsor Kamphuis Sloopwerken aan het toernooiweekend  van vv Reutum verbonden. Kamphuis is al jarenlang sponsor van de v.v. Reutum, waaronder de jeugdafdeling, en heeft aangegeven haar naam aan onze toernooien te willen verbinden.
Bestuur, jeugd en toernooicommissie zijn ze hiervoor zeer dankbaar!
Vanwege het jubileum toernooi van  v.c. Fleringen, heeft de v.v. Reutum besloten om dit jaargang het toernooi summier aan te vliegen, zodat het eenmalige jubileum toernooi van de naburige vereniging een groot succes mag worden.
Op zaterdag 9 juni zullen daarom maar 2 leeftijds categorieën in actie komen en wel de JO15- en JO13-elftallen.
Het vorige jaargang heeft het toernooiweekend een zeer geslaagd weekend beleeft, met als uiteindelijke winnaar van het David & Goliath toernooi, de Tukkers.

Zaterdag 9 juni
10.00  uur  tot ongeveer 12.30 uur  :  JO13- toernooi
13.00  uur  tot ongeveer 17.00 uur :   JO15- toernooi

Zondag 10 juni :
10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur : Kamphuis Minitoernooi
13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur : David &  Goliathtoernooi

David & Goliath toernooi
Het Toernooi Weekend wordt afgesloten met het David & Goliath toernooi dat om 13.00 uur begint. Het experiment  met deze  unieke formule dat in 2004,  tijdens het 60 jarig jubileum van v.v. Reutum het levenslicht zag, bleek een schot in de roos.
Het naar de kleine David en reusachtige Goliath vernoemde toernooi, waaraan dit jaar  5 gemeentelijke  verenigingen deelnemen, vaardigen  ieder hun sterkste seniorenteam en sterkste F-team af.
Vervolgens wordt er een toernooivorm gespeeld , waarbij de resultaten van F’jes  in hun onderlinge competitie even zwaar tellen als die van het vlaggenschip van hun vereniging. Zowel de f’jes als de eerste elftallen  (5 spelers en een keeper) spelen op een half veld.  Na afloop van de wedstrijden worden de behaalde punten van ’t F- team en ’t eerste elftal bij elkaar opgeteld.
De winnaar van het David & Goliath toernooi 2018, is de vereniging die opgeteld de meeste punten heeft behaald.
De arbitrage van het David & Goliathtoernooi is in handen van scheidsrechters van de scheidsrechtersvereniging Noord Oost Twente.
Hun bekendste lid is natuurlijk Bjorn Kuipers. Ook hij floot in het begin van zijn carrière  op de Kottenbrei in Reutum…..  Nu is  hij één van de kanshebbers op het leiden van WK finale.

De organisatie is er klaar voor. Het is nu aan  de spelers, het altijd talrijk aanwezige publiek  en hopelijk gunstig gezind weer, om er een mooie happening van te maken.
De ingrediënten daarvoor zijn rijkelijk aanwezig.

Het toernooiboekje is te vinden onder ---- handige documenten op deze site.

naar het overzicht