Kunstgras in de winter - VV Reutum
Kunstgras in de winter

07 december 2017   /      1 afbeelding(en)   /      07 december 2017

Nu de winter is aangebroken, is het van belang om duidelijkheid te verschaffen over het gebruik van het kunstgrasveld.
Bij sneeuw, ijs en opdooi is het niet toegestaan om het kunstgrasveld te betreden.
Onherstelbare beschadigingen kunnen daardoor ontstaan.

Trainers kunnen bij twijfel contact opnemen met Jan Benerink voor de trainingen en wedstrijden van de junioren, en met Toon Huiskes voor de trainingen en wedstrijden van de senioren.
Veel kinderen en jongeren voetballen na schooltijd op het kunstgrasveld wat we natuurlijk prachtig vinden.
Ook voor hen geldt dat het niet toegestaan is om het kunstgrasveld bij sneeuw, ijs en opdooi te betreden.

Verder  gelden natuurlijk ook de volgende regels gedurende het hele jaar.

- Verboden te roken op en rondom het kunstgrasveld
 - Geen kauwgom, eten of drinken  ( water in bidons is ok ), papier, confetti op het kunstgras
 - Geen glas op het kunstgras.

Verder willen we iedereen er nogmaals op wijzen dat het betreden van de velden op De Kottenbrei voor eigen risico is.

Bestuur vv Reutum

naar het overzicht