2e kaartavond voor Gerrit Venhuis en Jeffrey Lammerink - VV Reutum
2e kaartavond voor Gerrit Venhuis en Jeffrey Lammerink

2e kaartavond voor Gerrit Venhuis en Jeffrey Lammerink

  14 november 2017   /      1 afbeelding(en)   /      14 november 2017

De tweede kaartavond voor de bonakers en hartenjagers bij de vv Reutum zit er alweer op. Bij de Bonakers ging de eerste prijs naar de kaartkoning van afgelopen jaar. Gerrit Venhuis was het die er met de eerste prijs vandoor ging. Hij kaartte in de 4 ronden van tien potjes 29 punten bijeen. Tweede deze avond werd Henk Eerdman, hij kaartte 23 punten. Nummer 3 en 4 behaalden beide 22 punten waardoor er tussen Gerald Veelers en Wim Wichman uitgekaart moest worden wie er 2 en 3 werd. Gerald werd hierbij de gelukkige.

Bij het hartenjagen ging de eerste prijs naar Jeffrey Lammerink. Jeffrey wa sde erste avond ook al de nummer twee en doet dus zeer goede zaken in het klassement. Hij vergaarde in 4 ronden van tien maar 64 punten bijeen. Nummer twee werd Rob Veelers, hij kaartte 72 punten. Nummer drie werd, net als de eerste avond, Raymond Deterink met 99 punten.        
Al met al was het een gezellige avond met 2 goede winnaars. Alles is nog mogelijk tijdens de volgende kaartavonden. De  data voor de komende kaart-vrijdagavonden zijn: 1 december, 15 december, 12 januari, 26 januari,16 februari en 2 maart.

Noteer deze data dus direct in uw agenda. Aanvang 20.00 uur.

naar het overzicht