Mark wordt de nieuwe trainer bij SDC 12 - VV Reutum
Mark wordt de nieuwe trainer bij SDC 12

08 november 2017   /      1 afbeelding(en)   /      08 november 2017

VV Reutum kende gouden jaren met Mark Wijnreder.
Sinds 2012 is hij trainer van de eerste selectie. Nog steeds weet Mark de jongens beter te maken en weet hij ze te motiveren en te enthousiasmeren.
Hij heeft samen met de spelers twee jaar geleden promotie naar de derde klasse gerealiseerd. Met een relatief smalle selectie elke week een mooie pot voetbal op de mat leggen is een puike prestatie. De grote vaste schare supporters weet dat zeer te waarderen.
In de afgelopen jaren is Mark een echt verenigingsmens geworden die de verschillende belangen goed tegen elkaar weet af te wegen. Iedereen kent Mark en andersom kent Mark ook iedereen binnen de vereniging. Een bijzonder prettig mens die van grote waarde is (geweest) voor de club.
VV Reutum wenst Mark veel succes bij SDC'12. Een mooie vereniging waar hij ooit als jeugdtrainer begon, een prachtige stap in zijn carrière.

naar het overzicht