Reutum 2 haalt een punt op in Oldenzaal. - VV Reutum
Reutum 2 haalt een punt op in Oldenzaal.

05 november 2017   /      5 afbeelding(en)   /      05 november 2017

Afgelopen zondag was er de uitwedstrijd op het prachtige sportcomplex van Berghuizen.
Op grote hoogte werd er om 11 uur afgetrapt, eindelijk weer eens voetballen op een echt veld.
Reutum begon prima aan de wedstrijd, de gastheren waren duidelijk nog niet wakker, deze tactiek wordt blijkbaar vaker toegepast. De 0-1 viel na een kwartier spelen, op aangeven van Jeffrey Lammerink kwam Jesse Lammerink alleen voor de keeper en hij schoot de bal prima binnen. Geen vuiltje aan de lucht en niet veel later was er een goede kans voor Rick Blokhuis na een mooie voorzet van Guus ter Grote.
Uit het niets kwam dan toch de gelijkmaker. De arbitrage ging niet geheel vrijuit maar het resultaat mocht er zijn voor de thuisspelende ploeg. Een strafschop en deze werd hard langs keeper Ruben Groothuis binnengeschoten. Reutum mag het zichzelf aanrekenen dat het na deze dwaling niet meer aan het voetballen kwam. De gehele tweede helft kunnen we kort over zijn want deze had niet gespeeld hoeven worden. Voor beide ploegen was een punt na 90 minuten dan ook verdiend.
Volgende week opnieuw een uitwedstrijd voor Reutum 2. De tegenstander is dan Barbaros. Aanvang wedstrijd is 10 uur. Tot dan!

Bijgaande foto's zijn op de "bank" gemaakt vanmorgen

naar het overzicht