Reutum 2 - Saasveldia 3 - VV Reutum
Reutum 2 - Saasveldia 3

29 oktober 2017   /      1 afbeelding(en)   /      29 oktober 2017

Het 5e competitieduel voor Reutum 2 was een thuiswedstrijd tegen Saasveldia 3. Na een uurtje extra slaap werd er om 09.30 uur afgetrapt onder leiding van de heer Hesselink uit Ootmarsum.
De eerste 20 minuten bestond uit wennen aan de wind, beide ploegen hadden moeite met de bal en zo ontstond er een rommelige beginfase.
Na 20 minuten was het Reutum wat de score opende, een vrije trap van Marcel Kamphuis werd op waarde geschat door Mart Lammerink en dit bracht de stand op 1-0.
Een minuut later was het alweer 1-1. De spits van Saasveldia rondde koelbloedig af na een scherpe voorzet van de rechtsbuiten.
Hierna was opnieuw Mart Lammerink dichtbij een doelpunt maar zijn lob belandde op de paal. Topscorer Raymond Deterink was hierna wel doeltreffend na een goede "Lammerink combinatie".
De 3-1 kwam voort uit een strafschop via Marcel Kamphuis die de keeper kansloos liet.
Hierna had Reutum nog 3 kansen maar deze werden jammerlijk gemist.
Rust, thee en de zaterdagavond werd nog even tot in details doorgenomen.
Direct na rust valt uit een hoekschop de 3-2.
Geen paniek maar even de puntjes op de i zetten werd het motto. Saasveldia was aanvallend onmachtig en enkele wisselingen brachten Reutum terug in de wedstrijd.
De 4-2 kwam op naam van Guus ter Grote na goed doorzetten van Niek Platvoet. Hierna kwam Niek nogmaals alleen voor de keeper maar deze kans werd jammerlijk gemist. Saasveldia zette de poort open en Reutum kreeg kans op kans. Er werd nog eenmaal gescoord door opnieuw Mart Lammerink uit een voorzet van Guus.
Scheidsrechter Hesselink floot voor einde wedstrijd en Reutum 2 kan opnieuw 3 punten bijschrijven.
Speler van de week is Luuk ter Haar die een foutloze wedstrijd op de mat heeft gelegd. Volgende week gaan we naar Oldenzaal. 11.00 uur te Berghuizen. Tot dan!

naar het overzicht