Gezellige feestavond Club 44 en shirt-sponsoren - VV Reutum
Gezellige feestavond Club 44 en shirt-sponsoren

09 oktober 2017   /      4 afbeelding(en)   /      09 oktober 2017

Afgelopen zaterdag 7 oktober was het weer tijd voor de 2-jaarlijkse feestavond voor alle shirt-sponsoren van de vv Reutum en de leden van Club 44. Op deze manier wil de vv Reutum de shirt-sponsoren bedanken dat we met trots hun bedrijfsnaam mogen dragen op ons mooie tenue. Club 44 is een voortvloeisel van het 60-jarig bestaan van de vv Reutum in 2004. Toentertijd is dit initiatief in het leven geroepen. Alle Club 44 leden sponseren de vv Reutum voor € 44,= per jaar. Het ene jaar gaat er € 44,= naar een nader te bepalen doel voor/binnen de vereniging en het andere jaar naar een feestavond.

De vv is voornemens om in het kader van het 75 jarig jubileumjaar in 2019 het clubgebouw te verbouwen en ook om rond het gebouw alles op de schop te nemen zodat het er tijdens dit jubileum op en top uit ziet.

Mede hierdoor werd het doel van het gesponsorde geld van Club 44 voor deze 2  jaar, in overleg met het bestuur, om de buiteninventaris (speeltoestellen, tuininrichting e.d.) te sponsoren.

Dit jaar was het weer tijd voor een feestavond. Afgelopen zaterdag werden dus alle Club 44 leden en sponsoren om 16.00 uur verwacht om plaats te nemen in de Reutumse trein van de Molenberg. Gezien de weergoden ons niet gunstig waren gestemd deze middag, waren we genoodzaakt om onze buitenactiviteit af te gelasten en met de trein door de omgeving te rijden. Onder genot van een hapje en drankje en veel geklets werd het een gezellige rit. Na aankomst bij onze eindbestemming Antje en Billie, was er nog een welkomstwoordje door de pr commissie en een welkomstwoordje van de voorzitter en tevens lid van Club 44.

Hierna werd het koud- en warm buffet geopend en was het een gezellige avond waar alle leden, jong en oud, herinneringen konden ophalen en over, vooral, voetbal te praten.

Mochten er mensen lid willen worden van deze mooie, gezellige club, kan men zich aanmelden bij de pr-commissie van de vv Reutum.

naar het overzicht