Reutum 2 weet weer wat winnen is - VV Reutum
Reutum 2 weet weer wat winnen is

09 oktober 2017   /      1 afbeelding(en)   /      09 oktober 2017

Afgelopen zondagochtend wist Reutum 2 eindelijk  een wedstrijd winnend af te sluiten.
Na een valse start in de competitie tegen STEVO en een 2-2 gelijkspel tegen Oldenzaal kwam buurman Vasse een bezoekje brengen op de Kottenbrei.
De wedstrijd was onder deskundige leiding van scheidsrechter Machiel Steggink. Reutum 2 had een prima start deze ochtend en wist direct druk te zetten op de verdediging van Vasse. Tot grote kansen leidde dit echter niet aangezien de passing bij de spelers van Reutum ondermaats was.
Ook Vasse wist vrijwel geen kans te creëren. Na een half uur spelen kwam er dan toch de voorsprong voor Reutum. Een aanval uit het boekje waarbij Marcel Kamphuis de voorzet gaf en aanvoerder Raymond Deterink de afronding voor zijn rekening nam. Na dit doelpunt kwam Vasse beter in de wedstrijd en had Reutum moeite met het in de ploeg houden van de bal. Enkele slordigheden werden gelukkig niet afgestraft en een prima kopbal van de aanvoerder van Vasse vloog via binnenkant paal netjes in de handen van onze doelman Ruben Groothuis. Mede hierdoor konden we met een voorsprong aan de thee beginnen. De moegestreden Niek Platvoet liet zich vervangen door Roel Deterink en trainer Edwin Oude Kotte zette nog even de puntjes op de i voor de tweede helft.
Deze tweede helft was nog geen 5 minuten oud toen Maddi van der Aa na prima drukzetten de bal ontving en Jesse Lammerink vrij voor de keeper zette. Jesse bleef koel en schoot de 2-0 tegen de touwen. Niet veel later werd de wedstrijd beslist, Guus ter Grote wist met een prima voorzet het hoofd te vinden van Mart Lammerink die wel raad wist met deze buitenkans. 3-0 en de wedstrijd was gespeeld. Rick Sonder kwam Jesse Lammerink vervangen en wist nog 2 grote kansen om zeep te helpen. Vasse probeerde met schoten van afstand nog een aansluitingstreffer te maken maar dat zat er deze ochtend niet in. Keeper Ruben Groothuis moest zich nog 1 keer strekken om een doelpoging onschadelijk te maken. De verdediging deze ochtend stond als een huis met enkele panna’s als hoogtepunt van de ochtend.

Speler van wedstrijd werd  Jeffrey Lammerink  die een foutloze wedstrijd afleverde.
Aankomend weekend volgt een uitwedstrijd bij de Tubanters, voor onze trouwe supporters: aanvang wedstrijd 10.45 uur te Enschede.

Ook andere elftallen mogen hun wedstrijdverslag plaatsen op deze site

naar het overzicht