Waar moet de foto op de nieuwe spelerspas aan voldoen - VV Reutum
Waar moet de foto op de nieuwe spelerspas aan voldoen

17 september 2017   /      1 afbeelding(en)   /      17 september 2017

De foto kent geen bepaalde eisen. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor voldoende contrast. En geen gezichten van te grote afstand.
Het bestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200).
De digitale pas kent GEEN vervaldatum meer. Het is de verantwoordelijkheid van de speler en vereniging om te zorgen voor een goed lijkende foto en tijdige vervanging van deze foto.
BELANGRIJK: Bestaande foto’s kunnen door  spelers zelf worden vervangen. Dit kan alleen worden gedaan in de periode  van 1 juli tot 1 november. Dit om te voorkomen dat er misbruik van wordt gemaakt. Nieuwe leden kunnen na 1 november nog wel de eigen foto uploaden.
LET OP: het is dus nog steeds zo dat je alleen mag  spelen met een geldige spelerspas MET foto!!
De scheidsrechter kan een uitzondering maken als je je wel kan identificeren met een geldige ID.

naar het overzicht