Enkele aanvullende regels-afspraken met ingang van het seizoen 2017-2018 - VV Reutum
Enkele aanvullende regels-afspraken met ingang van het seizoen 2017-2018

26 augustus 2017   /      2 afbeelding(en)   /      26 augustus 2017

Parkeren fietsen op de Kottenbrei
Het parkeren van de fietsen net voor de ingangspoort van de Kottenbrei was voor velen  een grote bron van ergernis.
Met ingang van het seizoen 2017-2018 is het niet meer toegestaan om fietsen voor de toegangspoort te plaatsen ( Zie Foto 1 ).
Fietsen, scooters etc. moeten gestald worden op de daarvoor geschikte stalling  op het parkeerterrein of in de stalling bij de -Kottenbrei-  muur voor de kantine.
Hier zal de komende periode op worden toegezien. Als iedereen hier aan meewerkt, ziet de entree  van de Kottenbrei er weer netjes en veilig uit.

Regels m.b.t. de doelen op het kunstgrasveld
Willen jullie op het kunstgrasveld alleen de doelen  ( 5m x 2m  doelen, en de 7.32m -2.44m doelen)  met wielen gebruiken!
De -grotere- doelen zonder wielen hebben scherpe hoeken die het kunstgrasveld kunnen beschadigen, en zijn daarom niet geschikt voor gebruik op het kunstgrasveld.
De kleine (pupillen-instroom)  doeltjes zonder wielen mogen wel gebruikt worden.

Het slepen met doelen is niet toegestaan (graag optillen en verplaatsen/verrijden).
Verplaatsbare doelen niet over het hekwerk slepen maar door de toegangspoorten  ( Zie Foto  2 ) verplaatsen/verrijden.

Aan het eind van de training- of wedstrijd verplaatsbare doelen opruimen op hun daarvoor bestemde plek ( langs het trainingsveld of achter het (Haarle) doel ) .
Tijdens wedstrijden mogen geen verplaatsbare doelen in de uitloopstroken staan.

naar het overzicht