VV Reutum - Voetbalvereniging Reutum
Aanmelden als lid VV Reutum

Voor de "instroom" geldt geen aanmeldbeleid. Deze spelers kunnen eerst even proeven aan het voetbal. Wanneer zei denken bij de voetbal te willen blijven, dienen zij zicht aan te melden. Wanneer een nieuw lid zich voor 1 mei of 1 november aanmeld, kan deze in het eerst volgende seizoen meevoetballen met de F-jes, mits deze persoon 6 jaar oud is.

Wanneer men zich later dan de twee hierboven genoemde data aanmeld, kan men alleen meetrainen. Voor nieuwe leden die jonger dan 6 jaar zijn geldt dat deze de eerst aankomende tijd alleen mogen trainen.

Voor de instroom hoeft in eerste instantie nog geen contributie betaald te worden. Voor verdere vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen met Kim Brunninkhuis.

Het lidmaatschap wordt voor minimaal de duur van het lopend seizoen (tot en met eind juni) aangegaan.

Aanvrager

Neem de tekens uit onderstaande afbeelding over.
Neem deze tekens over

adresgegevens